• Dolar
    32.325
  • Euro
    34.765
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
21°
05:9

Öğleye kalan Süre

Aybimaş'tan Kırıkkale'ye bir şube daha

Kırıkkale'nin dev firmalarından olan Aybimaş, market zincirine bir yenisini daha ekledi. Şirket Bahçelievler şubesini, bugün özel indirimlerle açtı.


Kırıkkale'nin en büyük market zinciri Aybimaş açtığı yeni şubeler ile büyümeye ve adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son olarak Kırıkkale Bahçelievler Mahallesi'nde yeni bir şube açan Aybimaş'ın market sayısı 33'e ulaştı. Özel indirim kampanyaları ile açılışı gerçekleştirilen şube 300 metrekareden oluşuyor.

AYBİMAŞ 33. ŞUBESİNİ AÇTI

Kırıkkale'nin değerli isimleri, Ayanoğlu Şirketler Grubu'nun Aybimaş Bahçelievler şubesinin açılışında buluştu. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, Ayanoğlu Şirketler Grubu'na ait Aybimaş Bahçelievler şubesinin açılış programına katıldı.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışta, katılımcılar şubenin hayırlı olması için dua etti. Vali Makas, Başkan Önal ve Başkan Bişkin, açılışta bulunan Ayanoğlu Şirketler Grubu'nun değerli ailesine bol kazançlar dileyerek başarılarının devamını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor 3-1 galip

İlginizi Çekebilir

MHP’li başkandan Kılıçdaroğlu’na "İttifak" göndermesi

İlginizi Çekebilir

YOĞUN KAR YAĞIŞINA DİKKAT

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33713

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#